2009-08-31 09:19:26• hírek • Ferenczi Noémi

Óriási buli volt a koncerteken

Három kiváló koncerttel zárult az idei Partiumi Magyar Napok rendezvénysorozata. A kora esti órákban fellépő Dolly Rollt és zenekarát, majd Takáts Tamást és a Dirty Blues Bandet végül pedig Rúzsa Magdit is tomboló közönség fogadta.

Az idei nyolcadik alkalommal megrendezett Partiumi Magyar Napoknak méltó lezárása volt a vasárnap esti buli, amelyhez elsőként a még most is népszerű Dolly Roll és zenekara volt a bemelegítő. A Kossuth-kertben felállított színpadnál nagy volt a tolongás a Dolly Roll színpadra lépésekor. A szatmári közönség együtt énekelt az előadóval, hiszen ki ne ismerné az Elpattant egy húr, a Vakáció, vagy az Isztambul örökzöld slágerek szövegeit. Az ismert dallamok, a kitűnő hangulat minden korosztályt táncra csábított.

A Dolly Roll koncert után Takáts Tamás és a Blues Band koncertje következett a Megyei Múzeum előtt felállított színpadon. A két koncert között még sokan időt szakítottak egy gyors falatozásra, illetve sörözésre a Kossuth-kerti gasztronómiai kertben.

A húsz éve színpadon álló Takáts Tamás és a Blues Band kitűnő hangultatot varázsolt, a közel másfél órás koncert végére fergeteges buli kerekedett. Hallgathat bárki, bármilyen zenét, ki ne ismerné a „Pocsolyába léptem" refrénű számot?! Az együttes ismert és kevésbé ismert dalaival örvendeztette meg a közönséget.

A múzeum előtti téren közel tíz ezren várták a népszerű megasztáros énekesnő, Rúzsa Magdi színpadra lépését. A koncert késéssel kezdődött, de a közönségnek még a várakozás sem tudta elvenni a kedvét. Az énekesnő rendkívüli hangja, remek színpadi megjelenése magával ragadta a közönséget. Rúzsa Magdi koncertje éjfél után ért véget, miután a közönség többször visszatapsolta.


A Takáts Tamással és Rúzsa Magdival készített interjúnkat a mai nap folyamán tesszük közzé, amely majd bővebb információkkal és érdekes kulisszatitkokkal is szolgál az előadókról. Addig is lehet böngészni a terjedelmes képgalériánkat.

Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: